Menu

Børnebestyrelse

Børnebestyrelsen på Händelsvej har konstitueret sig.

Børnebestyrelse i Sydhavnen

Ti børn i alderen syv til 12 år har nedsat en børnebestyrelse i 3B’s boligområde på Händelsvej. Børnebestyrelsen har konstitueret sig selv, og har lavet en lang liste over idéer, som de vil tage fat på. Eksempelvis har de tænkt sig at oprette en legepatrulje i gården, som kan stå for organiseret leg for alle, så ingen føler sig udenfor. Børnene vil også gerne besøge den bemandede legeplads i Skydebanegade, og de har tænkt sig at arrangere en samlet tur for både børn og forældre. Derudover har de planer om at afholde en skraldedag, hvor de låner og afprøver ejendomsfunktionærens skraldehapsere.

Vil samle skrald og plante blomster
Børnebestyrelsen har observeret, at børnene i gården bare smider deres skrald, så den vil gerne forsøge at opdrage lidt på de andre børn og gøre gården mere ren, beretter formand Emine Eryener.

Børnene har også foreslået at få plantet blomster i blomsterkummerne, og at der skal mere sand i sandkasserne.

Disse forslag har boligafdelingens bestyrelse taget til sig og oplyser, at det er en særdeles god idé, at børnene vil kaste sig over problematikken med skrald. Et medlem af boligafdelingens bestyrelse vil være med fast på børnebestyrelsens møder, og alle forventer, at børn og voksne vil få gavn af hinanden i arbejdet fremover.

 

Sidst redigeret: Onsdag, 10 Juni 2015 12:28
Christina Al-aani

Projektkoordinator

Til toppen af siden