Menu

Velkommen til vores arkiv sektion 'Tidligere projekter'

På disse sider kan du kan læse lidt om hvad vi tidligere har haft målrettet fokus på.

Projekterne er derfor ikke et udtryk for hvor vores nuværende fokus. Men et virtuelt tilbageblik, der synliggør vores kontinuerlige arbejde i- og til fordel for Sydhavnen.

Facaderenovering af butikker  -  Mozarts plads  -  BBoy BBQ

Borgbjergsvej 54: Amadeus

I sommeren 2012 indgik Sammen om Sydhavnen et samarbejde med billedekunstner Linda Bjørnskov og arkitekt Maya Peitersen, der til sammen går under navnet: THE TRUTH BEHIND SMALL.

Se mere

Kontorlokale, Borgbjergsvej 44

Sammen om Sydhavnen indgik i 2011 et samarbejde med Rikke Rohr om at udsmykke vores lokaler ud mod Borgbjergsvej, for herigennem selv at bidrage positivt til gadens nye udseende.

Se mere

Bænke på Den Røde Plads

I foråret 2012 indgik Sammen om Sydhavnen et samarbejde med arkitekt Anders Christiansen om at skabe nye bænke til Borgbjergsvejs Røde Plads. Flere af pladsens brugere har længe efterspurgt bænke med mere komfort og generelt har pladsen længe trængt til lidt fornyet opmærksomhed.

Se mere

Borgbjergsvej 26: Pølsevogn

I efteråret 2011 indgik Sammen om Sydhaven et samarbejde med designerne Mette Lindberg og Laura Winge om at skabe et nyt look til Borgbjergsvejs pølsevogn.

Se mere

Skilt, Borgbjergsvej 25

I foråret 2011 indgik Sammen om Sydhavnen en aftale med ejeren af Adams Frisør, om at lave en ændring af hans skilt og en udskiftning af hans dør og vindueskarme.

Se mere

Keramisk frise, Borgbjergsvej 15

I foråret 2011 indgik Sammen om Sydhavnen et samarbejde med keramiker Lene Roehrig Kjær og arkitekt Morten Sylves Nøhr om, at designe et skilt til Sydhavnens Apotek på Borgbjergsvej 15.

Se mere

Borgbjergsvej 9: Fodterapi

I foråret 2012 indgik Sammen om Sydhavnen et samarbejde med arkitekten Lena Hilbertsdotter om at udarbejde et nyt facade koncept til fodterapeuten på Borgbjergsvej.

Se mere

Borgbjergsvej 2: Desi Corner

I foråret 2012 indgik Sammen om Sydhavnen et samarbejde med arkiteterne Anna Sissela Michalsdotter og Eva Stricker Schønnemann om at udarbejde et nyt koncept til restauranten Desi Corners facade.

Se mere